Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért lehet egy 32GB RAM-os 1...

Miért lehet egy 32GB RAM-os 1 TB SSD laptop olcsóbb, mint egy 16 GB-os 512 SSD-s?

Figyelt kérdés

Még az esztétikai állapotban is csak árnyalatnyi eltérés van, egyébként a paraméterek ugyanazok:

[link]

[link]

2024. júl. 9. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Alul ott van, hogy vannak kopás nyomok a gépen, lehet az viszi lentebb az árát. Meg nem írják pontosan milyen a memória és az SSD.

Azért SSD és RAM között is elég nagy különbség lehet, mind árban, mind sebességben.

2024. júl. 9. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Oda van írva.
2024. júl. 9. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Állapotban van eltérés, valszeg az olcsóbb le van már rúgva teljesen.

Azért én megkérdezném őket, hogy ha már felújítottként árulják akkor mit újítottak fel benne :D

2024. júl. 9. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:

#3:

Gondolom takarítás, pasztázás, SSD csere, ugye újra telepítés, esetleg memória bővítés, aksi csere. Rosszabb esetben billentyűzet, kijelző csere is volt.

2024. júl. 9. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezeknek az árát ha összeadod akkor kijön, hogy csak akkor kerestek ha ingyen kapták a notit. :D
2024. júl. 9. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én (is) pár hete vettem használt felújított laptopot, mivel nem tudtam annyi pénzt szánni rá. Az esztétikai állapot eléggé meghatározza az árat. Az enyém kívülről nem olyan szép állapotban van, de belülről igen. Annyi a szépséghibája, hogy felső fedlap kopott és karcos. Igazából ez nem zavar, viszont egy erős konfigurációt kaptam, elég kedvező árban, két év garanciával. 105.000 Ft volt, 13,3 hüvelykes, Intel i5-8365U processzor, 16 GB DDR4 RAM és 256 NvME SSD van benne, és hivatalos Windows 11 Pro. Meg egy fémházas üzleti kategóriás laptop. Összességében korrekt árban volt, kifejezetten 13,3 hüvelykeset kerestem, ezek újban elég húzósok.
2024. júl. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!