Vélemények erről az összeállításról?
Nem nagyon értem, hogy RTX 4070 Super mellé miért akarsz AM4-es platformra építeni? Ha belépő kategória lenne, még érteném is, de hát ez nem az.
Én picit fordítanék a dolgokon, inkább AM5-re építenék, egy Ryzen 5 7600-al, meg egy Radeon RX 7800XT-vel. Teljesítményben nagyjából ugyanott leszel, viszel jóval időtállóbb lesz a gép alapja, tekintve, hogy az AM5 platformot az AMD még legalább 3 generáción keresztül támogatni szánja.
Kevés lesz a CPU, meg nem éri meg AM4-re már költeni.
Tegyél hozzá és legyen egy 7600X, nagyon megéri majd idővel.
1080p-n szoszo, azért komoly grafikájú játékokban egy 5700x is kihajtja a 4070-et. Bár inkább olcsó 1440p-s bildnek látszik. Baja nem lesz vele az 5700x nem fuldokolna soha a kártya alatt.
Értem, hogy R5 7600. De látszódik, hogy tudatosan relatíve olcsón akar összehozni egy jó gépet, nem hiszem, hogy plusz 50-60 ezerre lenne "kedve".(nem lenézézés, sokszor van így).
Amit nagyon bele imádkoznék az a 5700x, esetleg a ram 2*16 GB (de az később is jó) , jelenleg ritkán korlátoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!