Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most akkor miért nem felel...

Most akkor miért nem felel meg a videó kártya?

Figyelt kérdés

Megakartam nézni egy oldalon néhány játékon, hogy bírná-e a laptopom. Minden bőven megfelel de a videó kártyához azt írja nem jó, viszont amikor részletesebben kiírja, hogy pl Video Ram és hasonlók az összeshez azt írja hogy bőven jó, nem csak a minimálisnál hanem az ajánlottnál is.

Ezt írja ki:

Videó kártya

Ajánlott: 256 MB AGP 8x GeForce 7600 / Radeon X1600 vagy jobb videokártya

You Have: ATI videokártya (0x68E0)

Jellemzői: Ajánlott tulajdonságai a videó kártya

Szükséges You Have

Video RAM 256 MB 2.3 GB

3D Igen Igen

Hardveres T & L Igen Igen

Pixel Shader verzió 3.0 4.0

Vertex Shader verzió 3.0 4.0

Ezért nem értem, miért nem felel meg a videó kártya, hülye vagyok a gépekhez valaki magyarázza meg...Tehát akkor így futnának rajta ezek a játékok ha így írja ki vagy nem?

A laptop msi cx620 a videókártya Ati Radeon HD5470

2010. okt. 31. 15:49
 1/3 A kérdező kommentje:
Tovább néztem, és még a legalapabb játékokhoz is azt írja, hogy nem elég jó, pedig simán kell, hogy fussanak rajta...mentek is. Lehet, hogy elállítottam valamit és nem érzékeli, hogy milyen a videókártya? Mert alapjáraton 2 van a gépben, egy energia takarékos és egy erősebb az Ati Radeon HD5470 de ha minden igaz most az erősebbnek kellene hogy menjen.
2010. okt. 31. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy, hogy mit mond egy oldal? Tedd fel a játékot, és meglátod...
2010. okt. 31. 17:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocs hogy nem akarom feleslegesen kidobni a pénzt bármilyen játékra is...
2010. okt. 31. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!