Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen monitort ajánlanátok...

Milyen monitort ajánlanátok amit érdemes lenne megvenni?

Figyelt kérdés

Eljött az idő a fejlesztésre, a gépemre most költöttem 600k-t ígx az modern a monitorom viszont nem rossz de a fullHD visszafog. (MSI OPTIX G32C4 32'' Ívelt FullHD 165hz)

Ez a méret nagyon bejött nem is kicsi de nem is batár szörny mint azok a 4X" os ultrawide szörnyek :))) Szóval ami fontos lenne a számomra hogy ilyen méret legyen és lehetőleg OLED már mert az előrelépés lenne és sok sok év múlva vbennék csak újjat ha addig nem romlik el:) Ja és 4k körüli felbontás

kb 300-400k a keret (sejtem hogy ez oled hez kevés lesz így ha van más alternatíva akkor az is jó.)

2024. jún. 24. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem nagyon jo vétel lenne, amennyiben elég a 1440-es felbontás.Magáról a márkáról is csak jókat tudok mondani.Egyébként szerintem 400ezer alatt nem fogsz talalni olyat aminek 4k felbontása lenne es oled technologiara alapul!

2024. jún. 24. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Ugyan kicsit drágább, mint 400k, de a legjobb volna, és minden kritériumodnak megfelelne: Dell Alienware AW3225QF

Új modell, Samsung QD-OLED panellal.

Viszont.. Valamilyen oknál fogva itthon sehol sem kapható, illetve amikor megjelent akkor is problémák voltak globálisan a készletekkel, mert vitték őket.

Dell hivatalos oldalán néztem, ott Németországban 1.119 €. Lehet megérné kicsit várni, illetve rákérdezni az ügyfélszolgálatnál, esetlegesen 1-2 boltnál hogy mikor várható belőle. "Freight Forwarding" szolgáltatással kivitelezhető hogy Németországba rendeled, és egy ezzel foglalkozó cég továbbítja neked ide, de ezek jellemzően kicsit drágák, 50-70€ simán lehet.

2024. jún. 24. 15:55
 3/4 A kérdező kommentje:

2 ez nagyon szép :O és jó árban is van. De valóban nem találni belőle itthon ... :S

1,

Nem rossz amit írtál csak sajnos kicsi, ez amit küldték profi cs2 warzone jatekosoknak való kb olyan mint ha a telefonomat nézném. Amúgy nem rossz csak a nagy tesója nem kicsit drága :S 32" után nagyon rossz lenne visszaállni ilyen kicsi monitorra.

2024. jún. 24. 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Az OLED mondjuk PC fronton pont, hogy nem fogja sokáig bírni, mert PC-n viszonylag sok a statikus elem, pl. a gyakran használt programok, vagy maga az oprendszer kezelőfelülete, amelyek előbb-utóbb beégnek. Ez sajnos a technológia velejárója, jobb a helyzet, mint pár éve, de ettől még ugyanúgy elkerülhetetlen tényező. Nekem egy LG CX-em van, lassan 4 éves, és bizony a filmek és sorozatok feliratozásának a helye már beégett, nem annyira, hogy aktív tartalomfogyasztás során nagyon zavaró lenne, de pl. statikus tartalmaknál bizony látni.
2024. jún. 24. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!