Megéri ezt az RX 6800XT kártyát használtan megvenni?
Figyelt kérdés
Ahogy a teszteket elnéztem, közel ugyanolyan teljesítményt nyújt mint a 7800xt, csak ez olcsóbb. Újonnan pedig ugyanannyiba kerül, így csak a használt jöhet szóba.
Még soha nem vettem használt alkatrészeket, így tartok egy kicsit tőle, főleg attól, hogy bányászatra használták előtte.
Mik a tapasztalatok? Érdemes lenne ezt megvenni? Mennyire néz ki "átverésnek"?
2024. jún. 23. 22:46
1/1 anonim válasza:
6 helyett 5 hónap garival 10 000-rel olcsóbban:
Semennyire nem átverés, ezek használtan 145-170 000 között mennek. Ha ez megnyugtat kb 2005 óta nem vettem újonnan videókártyát, csak használtat :)
A 6800XT teljesítménye jó, ezeknek egy hátrányuk vna az utódokhoz képest: úgy 50-60 Wattal többet esznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!