Hogyan tudnám kideríteni, mi okozza a Win10 lassú betöltését?
Figyelt kérdés
Egy pár napja csinálja a gépem, hogy csigalassúsággal tölt be a Win10. 2-3 percbe is beletelik mire megjelenik a Win logó, majd az asztal. Bekapcsolom a gépet, felpörögnek a ventik, a videokártyán világít a led, megy annak is a ventije, de a képernyő az fekete marad, ezalatt bármit csinálok nem reagál, F2-vel sem tudok belépni a biosba. Más probléma nincs vele, ha már bekapcsolt nagy nehezen, további működésével nincs gond.
SSD-t használok egyébként.
2024. jún. 18. 01:16
1/4 anonim válasza:
Ennek a jelenségnek a kezdete egész véletlenül nem esik egybe a legutóbbi frissítés idejével? A Windows frissítések jelentősen le tudják lassítani a gépet.
2/4 anonim válasza:
"Win logó"...???
Szerintem nem uefi módban telepítetted.. :(
Biost elállítgattad ezért nem tudsz belépni --> cmos reset.
3/4 anonim válasza:
Az SSD is simán meg tud halni és tele CRC hibákkal is lehet. Ha beindult nagy nehezen, nézd meg a HDsentinel programmal mit ír ki.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi megnéztem, nem ír problémát, 95%-os kondíció. Azt hogyan tudom megnézni hogy biosnál akad el a betöltés vagy a Windowsnál?
2024. jún. 22. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!