Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Léghűtés vagy vízhűtés?

Léghűtés vagy vízhűtés?

Figyelt kérdés

Miért ilyen drága a noctua hűtése? értem én hogy nagy márka de azért kicsit túlzásnak érzem , persze mint laikus simán meg lehet engem győzni :)

Na szóval adottt egy léghűtés: [link]

és A vízhűtés: [link]

Kb ugyan az az árfekvés mivel asus (túlárazott) ezért választottam ki a noctuával szemben mert szerintem az is az még akkor is ha ebben aszegmensben ők a királyok .

Jelenleg ezt használom: [link] és igencsak érzem hogy a ryzen7 7700x a plafon ennek a hűtőnek és hamarosan megjelenő 9000-res széria már sok lesz neki így esedékes lesz a váltás vagy vízre vagy légre pl erre a noctuára.

2024. jún. 17. 08:29
 1/3 anonim válasza:
77%
105 Watt a teljesítmény felvétele az adatlap szerint, átlagos 25°C hőmérsékletű szobában teljesen felesleges folyadékos hűtőkör.
2024. jún. 17. 08:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen ezt értem hogy mind 2 vel rendben van de ha választanod kellene akkor melyiket vennéd?
2024. jún. 17. 08:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Már a masik kérdésednél is megválaszoltuk, hogy messze vagy a plafontól:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

Jelenleg semmi szükséged új hűtőre, az eddig bejelentett 9000-res Ryzenek TDPje alacsonyabb a 7000-resekétől.

2024. jún. 17. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!