Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi konfigurációról?

Figyelt kérdés

Alaplap: Gigabyte B760M DS3H DDR4

Processzor: Intel i3-14100f

Videokártya: ASUS DUAL RTX-4060-O8G EVO

Gépház: DARKFLASH DK151

Memória: Kingston fury 32gb beast ddr4 3200Mhz

Táp: COOLERMASTER MWE White V2 700W

Processzor hűtő: Arctic cooling liquid freezer 2 240

Háttértár: 2tb seagate merevlemez (7200rpm)

1tb kingston nv2 m.2

Iponon tettem össze a végösszeg: 382.911ft min változtatnátok, esetleg cserélnétek? A gép leginkább gamingre lenne, főként warzonehoz, néztem teszt videókat, ott meg volt a 100fps+

jún. 10. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Mostani játékokhoz remek választás, de jövőállóbb lenne DDR5-ös RAMmal és azt fogadó alaplappal.
jún. 10. 11:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam erre! Viszont majd idővel, szeretném fejleszteni ha összegyűjtök egy kis felesleges pénzt:)
jún. 10. 11:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Most néztem egy, ASROCk B760 Pro RS alaplapot, egy 32gb-os kingston fury beast 6000mhz ddr5-os rammal:)
jún. 10. 12:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen egyet értek az elsővel akármelyik DDR5 alaplap jobb akár kisebb B660/760 vagy H610 is! Vagy ha DDR4 akkor legalább ASrock B760 Pro RS legyen de abból is van D5-ös ha már azt nézted ki akkor azt érdemes.

Processzornak pedig ha nem sokkal drágább akkor I5 12400F-et vegyél. Mindenben jobb mint a 14100F.

jún. 10. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
A többiek jól írták. Annyit még én is hozzá tennék, hogy gépházból valami tágasabbat választanék ebbe csak 290mm-ig férnek el a videokártyák. Tápegységből mindenképp mást választanék Seasonic B12 mondjuk. Ha nincs meg a hdd, lehet jobb lenne először még 1tb ssd-t venni bele, proci hűtőnek pedig egy Thermalight Phantomot vegyél. Ez léghűtés és ezért kevesebb esélyel hibásodik meg mint egy AIO. És nagyon jó léghűtés, szerintem nincs messzi attól a 240-es vízhűtéstől, ha nem jobb is nála.
jún. 10. 13:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, aki probál/próbált segíteni:)
jún. 10. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!