Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Akik régi számítógépet használ...

Akik régi számítógépet használnak a mindennapokban, milyen vassal nyomjátok?

Figyelt kérdés
ThinkPad T460-am van 2016-ból, netezés, irodai szintű felhasználásra villámgyors, a kép meg a hang is nyilván nem csúcs, de élvezhető élményt ad. Jelenlegi felhasználás mellett nehéz szívvel cserélném le.
2024. jún. 10. 02:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Toshiba Satelite L30, 2006 óta ezzel nyomom.
2024. jún. 10. 07:28
 2/5 anonim ***** válasza:
AMD64, 2 GB RAM, ATi Radeon 9600, Windows XP. Gamingre használom, meg korabeli játékokhoz, meg régi Flash oldalakhoz (az eredeti Flash Player van rajta, nem emulátor). Office 2007 is gond nélkül megy rajta, megnyitja az újabbak doksijait. Videót is lejátszik, bár nem közvetlenül a YouTuberól, de ha beadom a linket VLC-nek 720p-ben simán viszi, ahogy bármilyen letöltött videót. Egyedül a modern weboldalak pusztítják el, de amúgyis a 90%-uk bejelentkezést kér, azt meg nem szabad elavult rendszeren, elavult böngészővel, szóval nem sokat veszítek.
2024. jún. 10. 07:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Laptopnak van egy ThinkPad W541-em, i7-4910MQ, 32GB RAM, Quadro K2100M
2024. jún. 10. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt itthon ilyen régi vasam, sőt sokáig ezzel is nyomtam. Még két évvel egyetem vége után is, az én szüleim bizony nem fizettek ki tini koromban 30 ezret sem azért, hogy kicsit gépet tudjak venni. Tehát akkor tudtam csak ezt lecserélni mikor először elmentem dolgozni. És tini koromba beleértve még a huszas éveim egy részében nem volt kedvem dolgozni. A nyár túl szabad és jó volt ahhoz. Iskola időben pedig tanulás volt és nem tudtam melót vállalni. Pedig egyszer meg is próbáltam de a kettő együtt nem sokáig ment. Akkor tudtam cserélni ezt amikor elkezdtem melózni. Gyakorlatilag 2020-ig egy ilyen gépen nyomtam de már 2010-15 közötti játékok is elég akadósak voltak vele: AMD Phenom X3 8850 BE, 4gb ram, Colorsit 400W táp, Radeon HD 2600 Pro 512mb.

Annyi módosítás volt a gépben, hogy a gpu-t kitudtam cserélni HD 8670-re és utána döcögősen mindennel tudtam játszani addig ameddig el nem jött az igazság pillanata és megvettem a mostani vasamat először vga nélkül.

Intel Core I3 10320 (Mostmár I9 11900), 2x16gb 3000mhz ram, ASrock H470 Phantom Gaming 4, RTX 2080 Ti (Most váltok 5090-re ha megjelenik), Aerocool Kcas 800W Bronze RGB, THERMALTAKE View 21 TG RGB Plus gépház ami akkoriban volt 50k de még ígyis lehet, hogy cserélhetem ha túl nagy lesz a vga pedig nagyon szeretem ezt a gépházat. De lehet a táp se lesz elég már oda és a lap sem pci-e 4-es tudtommal.

2024. jún. 10. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
T440p
2024. jún. 10. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!