Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan indítsam el a számítógé...

Hogyan indítsam el a számítógépet ?

Figyelt kérdés
Az asztali számítógépemben a bekapcsológomb kábelje elszakadt, kivettem minden alkatrészt alaplap, táp stb.. milyen módon tudom elindítani a gépet ? Nincs az alaplapon valamiféle gomb ? Vagy ez Típusfüggő ?

2024. jún. 7. 06:29
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Miért kellett ehhez szétszedni az egész gépet? Ha elszakadt a drót, akkor a szakadásnál lecsupaszít, színt a színnel összeteker, szigszalag és kész. Ha kényelmes vagy, akkor 10 perc, ha sietsz, akkor 5.
2024. jún. 7. 06:51
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Emlékszem még amikor az első használt alaplapot vettem. Srác a kocsiban tett bele procit, ramot, rádugta a tápra, kötött rá egy monitort, bekapcsolta az invertert, majd egy kulccsal rövidre zárta a megfelelő lábakat az alaplapon és el is indult a gép.
2024. jún. 7. 07:59
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Az alaplapon a Power SW érintkezőit összezárod egy csavarhúzóval.

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=FV73n7u3E6Y

Lehet venni külön is ilyen kapcsolókat. Az a lényeg, hogy kétvezetékes legyen.

[link]

2024. jún. 7. 09:04
 4/6 P.O.C. ***** válasza:
84%
Ha a van a gépházon reset gomb, rákötöd a alaplapra a power SW helyére. Ennél lustább verzió már nincs.
2024. jún. 7. 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez a legjobb megoldás. Az újraindítási gombot általában nem is szokták használni és így könnyen működőképessé lehet tenni.

2024. jún. 7. 10:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok, Nagyon jó válaszokat adtatok, ment a pozitív mindenkinek !
2024. jún. 7. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!