Rtx 3070 grafikus kártya villámlás után, először adott képet aztán már nem!?
Figyelt kérdés
Volt felénk egy vihar és teljesen a semmiből lecsapott a villám. Na most miután ez megtörtént ki lett húzva a hálozatbol az egész rendszer. Elment a vihar, nem sokkal később bekapcsoltam a gépet viszont valamiért csak egy monitort ismert fel, ezért ujbol inditottam ekkor viszont a grafikus kártya ventilátorai felpörögtek maxra de kép nincs. Azótta ha bekapcsolom ezt csinálja.valaki járt már így? Menthető? Ha lehet inkább javitatnámjún. 4. 07:40
1/2 anonim válasza:
Valamelyik komponens megsült. Ha van az alaplapon csipogó (és nem az sült meg) elcsipogja, hogy mi a baja. Nem biztos hogy a kártya, mert a második monitor is tönkremehetett, aztán lehet az küldött olyan feszültséget az adatkábelen amit nem kellett volna.
2/2 A kérdező kommentje:
Kiprobáltam a kártyát másik gépben is másik kijelzővel is meg mindenel ugyan ez a helyzet. Pörög de kép nincs
jún. 4. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!