CPU pasztázásnál elég száraz zsebkendővel letörölnöm az előző pasztát?
Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 22:19
1/7 anonim válasza:
Érdemes egy kis alkoholt is használni, vagy akár ablakmosó is jó ha más nincs.
2/7 anonim válasza:
Kaparni lehet, mint a sorsjegyet. Bár azért ne érmével ess neki.
3/7 anonim válasza:
Látom nehéz a felfogásod. Kaparással megerőltetés nélkül lejön. Fogj egy plasztik kártyát vagy bármit, ami nem karcol bele az anyagba. Ha folyadékkal próbálod letörölni, akkor csak szétkenődik. Persze úgy is lehet, csak pazarlóbb.
4/7 anonim válasza:
Hát hallod, neked tényleg valami komoly gondod van. Kérdeztél valamit, amire választ kaptál. Ha nem fogadod el, akkor miért nem úgy csinálod, ahogyan az a fejedben van? Úgyis tökmindegy. De légyszíves vedd le a bordát és nézd már meg alatta a pasztát. Ha neked folyós az állaga, akkor ott komoly gondok vannak. Mint mondtam le kell kaparni puha kaparóval. Ez a leszedés módja. Ha akarod, akkor utána még szórakozhatsz alkohollal, de tényleg semmi értelme nincsen, mert csak szétkened.
5/7 A kérdező kommentje:
Kb senki mondott eddig olyat, hogy kapargatni kell, és egy ilyen érzelmileg sérült emberkére, mint te, nyilván nem fog senki hallgatni. Próbálj meg túllépni rajta most már. :D
2024. jún. 4. 21:16
6/7 anonim válasza:
A paszta szilárd, málló állagú, de nincsen hozzákötve a felülethez. Éppen ezért nem úgy kell kaparni, mint egy festéket. Szerintem rajtad kívül mindenki megértetette a sorsjegyes példát. Alkohollal a maradék filmréteget lehet letörölni. De mint mondtam nem rajtam múlik. Ha neked fizikai fájdalmat okoz, hogy hallgass valakire, akkor állj neki alkohollal és majd meglátod hogy mennyi törlőkendő fog rámenni és mennyire maszatolja szét a környezetét... Egyszerűen nem praktikus megoldás.
7/7 A kérdező kommentje:
xD Jelentetted, amiket írtam, te nyomi? Nagyon gagyi vagy. :D Ezért nem hallgat rád senki, mert sérült vagy.
2024. jún. 4. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!