Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Véletlenül beleömlött egy kis...

Véletlenül beleömlött egy kis joghurt az elosztómba. Gyorsan ki is kapcsoltam, amit tudtam kihúztam, száraz zsebkendővel feláztattam, most már jó lesz?

Figyelt kérdés
Be is kapcsoltam, de nem történt semmi, nem szikrázott, be is kapcsolt. Csak mostmár lehet használni?

2015. febr. 10. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azért megvárnám, amíg beleszárad az a joghurt. Utána nem lesz semmi baj, ha távozik a nedvesség a joghurtból, az odaszáradt dzsuva nem fogja már vezetni az áramot, ergo nem lesz rövidzárlat.
2015. febr. 10. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon, am irtó ügyatlen vagyok
2015. febr. 10. 21:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Még ezt is elírom... :)
2015. febr. 10. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Szétszedhető? Mert ha igen, akkor domestos, szivacs és sikálás... egyéb esetben valóban csak az a megoldás marad, hogy radiátorra teszed és megvárod míg teljesen kiszárad. (És imádkozol, hogy a romlott tejterméktől ne legyen iszonytatos bűz a szobában illetve messziről elkerüljék a hangyák. :) )
2015. febr. 11. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!