Miért csinálja ezt a PC-m?
Játék közben a gépem úgy gondol hogy átmegy lassított felvételbe és minden elkezd laggolni, nem csak a játék. Az egész gép. A hangok is olyanok mintha egy lassított felvételt néznél.
Interneten olvastam hogyha kikapcsolom az ftpm-et akkor az megoldhatja, de nekem az se oldotta meg. Még mindig fent áll ez a probléma
A windowst is újratelepítettem de az se oldotta meg
Ez esetleg memória hiba lehet? Vagy lehet bármi más?
Windows 10 Pro-t használok
Ryzen 5 5600x processzor és rx 6750 xt van a gépben 16gb ddr4 3200mh Rammal és egy 700W-os cooler master táppal
Konkrétan nem tudom, de egy memóriateszt nem árthat, illetve lehet érdemes lenne egyes elemek hőmérsékletét, feszültség szinteket stb.
Lehet rosszul rádugott csatlakozó,táphiba, vagy hasonló.., de akár alaplapi részegységi hibája.
Processzornak néztem a hőmérsékletét és hogy mennyire használja a gép illetve a feszültséget.
Videókártyánál szintúgy figyeltem ezeket de egyiknél se tapasztaltam semmi problémát minden jó volt velük
A memóriánál volt az hogy újratelepítés előtt 16gb Ramból 15öt használt, ez az újratelepítés óta nincs így nem megy fel 15gb-ra a használt Ram
Egy memória tesztet akkor fogok nézni.
Szerencsére még garanciás minden szóval könnyű lenne megoldani a problémát ha valaminek baja lenne, bár nagyon örülnék ha nem lenne semmi olyan probléma.
Esetleg tudsz mondani valami memóriateszt programot, vagy bármit megtudnám nézni?
Elvileg, ha beírod a keresőbe hogy memóriadiagnosztika (vagy valami hasonló) akkor felhoz egy találatot és futtatva kérdi, hogy most indítod újra a gépet, vagy legközelebb futassa.
Illetve sok linux telepítő is tartalmaz ilyen lehetőséget.
Megcsináltam a memóriadiagnosztikát, de azt írja nincs észlelhető probléma.
Szóval nem tudom mi lehet a probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!