Valaki tud olyan linket ahonnan lelehet tölteni magyar Win.11 Enterprise LTSC 2024 telepítő ISO-t?
Arra gondolok, hogy valaki magyarította és feltette valahová. Általában csak angol telepítőket találok. - pl.:
Hogy neked miért a gagyi IoT (Embedded) kell az rejtély. Legenerálható uupdump-on bármelyik ha szánsz rá pár órát.
#11 - az agyad gagyi
- Ha egy kicsit is értenél hozzá hozzá akkor tudnád, hogy mi is az Enterprise LTSC.
- Nincsenek benne pl. a sok felesleges App-ok amire egyáltalán nincs szükségem. Megvannak a saját programjaim amiket használok.
- Az Enterprise LTSC csak teljesen ellenőrzött, végleges biztonsági frissítéseket és javításokat kap (vagyis az instabil frissítés minimálisra csökken).
- A többi kiadás egyik fő hátránya a beépített szoftverek nagy száma ami jelentősen lelassítják az operációs rendszert, és sok számítógépes erőforrást igénybe vesznek. Mivel az LTSC-nél nagy része hiányzik, a rendszer természetesen kevesebb RAM-ot és kevesebb lemezt foglal el.
- A Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024-nek 10 év támogatása van a kiadása évétől.
- Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024 rendszerkövetelményeivel kapcsolatban, az, hogy olyan számítástechnikai eszközökön is futhat, amelyek a szokásosnál sokkal kevesebb tárhellyel rendelkeznek, mindössze 16 GB-tal. Ezenkívül a TPM és a Secure Boot követelményei nem kötelezőek ehhez a verzióhoz.
- Ezenkívül a Windows 11 IoT Enterprise LTSC első alkalommal támogat bizonyos Qualcomm processzorokat, az AMD, Intel és NXP processzorok mellett. A Windows 10 IoT Enterprise LTSC támogatta az AMD, Intel és NXP processzorokat, de a Qualcommot nem.
Te is csak azért írsz zagyvaságokat mert halvány fingod sincs az egészhez.
"Nem asztali gépekhez tervezve." - Még ilyen hülyeséget. Az LTSC vállalati kiadás. A vállalatok, "te" szerinted, nem használnak asztali gépeket.
- Az Enterprise LTSC-ből 3 évente készítenek új verziót belőlük, nem évente.
- A évente kiadott újításokkal mindig csak probléma van és csak egyfolytában adják ki hozzá a javításukat.
- Vállalatoknak lett kitalálva akiket nem érdekli az évente negyed kész, félkész állapot kiadott verziófrissítés, amiket kiadásuk után egyfolytában csak javítgatnak - változó sikerrel.
Azt azért köszönöm, hogy megmutattad honnan lehet letölteni magyarul is.
Egy Pro-LTSC ISO-t készítettem.
- "Legenerálható uupdump-on bármelyik ha szánsz rá pár órát." - csak 20 percbe telet a gépemen.
Vállalatok ezért használnak Enterprise verziót és nem Enterprise iot/ltsc-t mert nincs kedvük 3 évente újratelepíteni az asztali gépparkot. Mivel az nem frissül, nem kap új funkciókat.
Akik nem értenek hozzá nem tudom miért szólnak hozzá. Nem bírják megállni, hogy ne szerepeljenek a hülyeségükkel.
Hülyeséget írsz mert ugyanúgy kapja a frissítéseket mint a többi 24H2 kiadás ha van internet kapcsolata azon az eszközön amire feltették.
- pl. egy Windows rendszeren futó ATM nem frissül mer nem kapcsolódik az internetre. Csak akkor fog ha az üzemeltetője frissíteni akarja.
26100.1 Build-et telepítettem és most 26100.712-nél jár mint a többi 24H2 kiadás.
A nagy nyilvánosság számára nem elérhető az IoT Enterprise LTSC de több helyről is lelehet tölteni aki tudja hol keresse.
Az nCore-ról a magyar nyelvű is letölthető.
Ügyesen próbálod félre-magyarázni.
De én nem a biztonsági "frissítések" ről beszéltem, hanem a fícsör updatekről (éves új funkciókról)
Egyébként magánszemélyek nem jogosultak semelyik enterprise verzióra (ltsc-re se). Attól hogy veszel kódot hozzá, még nem fog átmenni egy apeh ellenörzésen. Mert illegális.
#19 - feleslegesen szóltál hozzá!
Ha olyan gépen van az Iot Enterprise LTSC amelyiken van internet és aki ért hozzá az tudja, hogy lehet frissíteni.
A vállatoknak azért választják ezt az LTSC-t mert 10 év támogatása van és pl. ha pl. ATM-en vagy pénztárgépen van nem kell foglalkozniuk a frissítésekkel. Internethez nem is kapcsolódnak így nincs is sok gond velük.
Én pl. tudom, hogy lehet évente, ha adnak ki hozzá valamilyen nagy funkciófrissítést, hogy kell rátenni ha fontosnak találnám. De ha máshogy nem menne akkor csinálok egy tiszta telepítést ha nekem fontos. Amúgy is évente újra szoktam telepíteni vagy hamarabb.
Ahhoz meg semmi közöd, hogy ki mikor szarik vagy milyen op.rendszert használ.
- Mi vagy te, felderítő NAV ellenőr aki házhoz jár nézegetni, hogy ki-milyen op.rendszert használ?!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!