Windows 11-en sehogy nem tudom használni azokat a perifériákat, amik windows 10-en gond nélkül működtek? Mit tehetek? Részletezem a leírásban.
Van egy vezeték nélküli mini billentyűzetem és egy kontrollerem. Ezek tökéletesen működtek win 10-el, még illesztőprogram sem kellett. Csak bedugtam és ment.
Most hiába töltök le illesztőprogramot, vagy próbálom az eszközkezelőben frissíteni. A joystick alapból nem is volt engedélyezve eszközkezelőben. Hiába futtatom az illesztőprogramot kompatibilitás módban. Semmi.
Nincs valami program amivel a régi perifériák ugyanolyan hibátlanul működnek win11-en mint win10-en? Vagy nincs valami biztonsági beállítás amit ha kikapcsolok, akkor kezeli ezeket a perifériákat?
Nem is értem miért van ez. A win 10-be csak bedugtam mindent oszt már működött is.
Konkrétan most erről a 2 perifériáról van szó:
Billentyűzet: [link]
Kontroller: [link]
Előre is köszönöm a segítséget. :-)
#10 ha gep is uj lehet ugyse lesz kompatibilis win10 el sem
mindegy hogy mit kene tennie egy hardvernek ha megsem teszi direkt ugy csinaljak meg mint irtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!