Elopták a laptopom hogyan tovább?
Ez laptopnál hogy müködik ha leadtam már a rendörségen?
Hasonlóan mint a telefon? Úgy értem bemérni persze nem tudják,de ha megtalálják valakinél,akkor betudják azonositani?
ha van számlád és gyári számaid róla alkatrészekről, akkor talán.
illetve vinyó tartalma. ha valami kis tolvaj lopta el, akkor a tartalma is azonosítható lesz, ha okosabb, akkor a laptopod már darabokban, vagy a vinyó formatálva, stb.
keresgélj a net hirdetésekben. vatera, express, stb. hol árulnak pont ugyanilyen gépet friss megjelenéssel. esetleg érdemes személyesen megnézni (a közelben pár ismerőssel) ha megtalálod, de tudni kell hozzá a gyári számokat, vagy valami különleges azonosítót.
Csak én egy dolgot nem értek akkor!
pl: ilyen kis olcsó hulladék telefonokat igazoltatás alapján hogy lopott volt le tudták foglalni,hol ott 1 laptop ennél sokkal többet ér,és azt is belehet azonositani akkor ugyanugy,mivel a gyáriszám stb,olyasmi mint teloknál az emai..
Mit gondolsz egy notit nem lehet szétkapni alkatrésznek?
Vinyó, alaplap, akksi, LCD panel... A másik meg hogy senki nem foglalkozik ilyennel a rendőrségen. Autókra jobban rá vannak állva de ami ott megy az is pofátlanság. 2 héttel haver kocsijának ellopása után kapcsolták le a szervezetet és évek óta tudták hogy mit csinálnak. Szal kb k*rva anyjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!