Dell Inspiron 15 5000 laptop teljesen meghalt. 2 èves, mit tegyek?
Ha egy USB rádugástól meghalt, akkor alaplapra gyanakodnék. A HDD-t még beletehető másik gépbe, ha nem éled fel, lementheted az anyagot. Pc-n rádugható..., persze szükséges egy pc.
Nem erőltetted azt az USB-t?
Amúgy 30 másodpercig tartsd nyomva a bekapcs gombot, aztán dugd hálózatra...talán.
Vannak, de rá kell keresni. Javítás hétvégén is...
Azért még próbáld az ajánlott dolgokat! (áramtalanítva)
Szia köszönöm a kérdésedet a segített egy szervizes srác telefonon keresztül de alapvetően a hátuljának a leszerelésével és az akumlátor levételével és vissza helyezésével laptop teljes mértékben rendbe jött.
Amúgy tökre nem kell kiszerelni azt a akkumulátort elég csak azt a csatlakozót lehúzni úgyhogy kár volt ennyit csavarozni 😅
De köszönöm az ötletet valóban ez az akumlátor levétel segített
Szerencsésen jártál. A fontos dolgokról csinálj mentést, akár külső HDD-re. Legyen omen...
Mennyi ideig volt lehúzva az akku, kellett még valamit csinálnod? Csak okulás képpen.
Pár percet vártam, aztán visszaillesztettem, és az újraindításnál már jól is működött.
vmit szerintem nem jól raktam vissza, mert a touchpad nem működik rendesen, de annyi baj legyen, mára nagyon kellett a laptop, úgyhogy örülök hogy működik, egérrel tudok dolgozni.
Igen, fogok csinálni biztonsági mentést, vagy onedrive-ra fogok dolgozni mostantól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!