Érdemes még olyan gépet / laptopot venni, amelyik nem kezeli a WIN 11-et?
Mennyire gyorsan fog eltűnni a win 10 vagy annak támogatása?
Még most is találok elég drága laptopokat, amelyek nem kezelik a 11-et, na de érdeme smég ilyenbe fektetni pár éves távlatban vagy nem?
hát a rák megeszi őket, pont az i7 - 6700HQ nem frissíthető :(
na reménykedek egyelőre, hogy még azért egy 3-4 évig kirart a win 10-esem.
11: Tény, hogy nem új proci de kompatibilis: [link]
Egyébként Intel oldalon 8. generáció és a fölött kompatibilis. Van 1-2 ritka kivétel. Az én laptopomba 8. generációs i5 van, és fullra Windows 11 kompatibilis.
Az i7-6700HQ 6.gen processzor és csak a 8.gen és felettik kompatibilisek a Wi.11-el.
Használhatod még 10 évig is csak 2025. ősztől megszűnik a a Win.10 támogatása és nem lesznek hozzá semmilyen frissítések.
10 évig?? félreírtad, gondolom.
na de utána teljesen nulla, és sok minden nem fog működni vagy azért nem kell azonnal eldboni és még jó lesz egy darabig?
na meg a másik nagy kérdés, mivel sok mindent fejlesztettem benne, nem lehet csak a procit kicserélni?
13
jó ez táblázat, kösz. de azért durva, hogy nem is olyan rég ez egy drága és jó gép volt így felbővítve minden, vagyis most is az, csak ezek szerint a piaci értéke mégis elveszett.
de a gyakorlatban min fog megmutatkozni legjobban, hogy nem tudom frissíteni a win 10-et? min fogom észrevenni?
leginkább net, szövegszerkesztő és videoszerkesztés megy rajta. ezek közül egyik se szokott frissíteni szerintem. egyedül a videokártya, de azt nem is tudom, hogy érinti-e.
Nincs mit ezen rágódni, ez nem mostani új hír a Win.10 támogatásának megszűnése.
A Windows 10 2025-beni támogatásának megszűnését már 2021-ben is lehetett tudni. Azóta állandóan lehetett olvasni róla és 2021-ben amikor kiadták a Win.11-et akkor már tudni lehetett a Win.11 hardverkompatibilitását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!