Érdemes lehet AMD Ryzen 3 3200G processzort vásárolni ami aránylag költségkímélő?
Figyelt kérdés
Egy netezős gépet szeretnék összerakni idős ismerősömnek,nézegettem használt procikat olyat találtam jó áron mint i3 10100F vagy i3 10150F viszont van egy keret és ezekhez még kéne videokártya az amd-ben meg van tehát az annyival kevesebbe kerülne újonnan meg van hozzá lap húszon pár ezerért memória is tízen pár ezerért.máj. 6. 23:18
21/27 anonim válasza:
Nem kompatibilis gépen a win11 nem kapja meg a szokásos éves frissítést (24H2), lehet kézimunkázni mindig. De lehet lesz keményebb gond is.
22/27 anonim válasza:
#21 Nyilván nem zárhatjuk ki, ugyanakkor nem túl nagy gubanc az se, ha adott esetben arányban van a költségkíméléssel (pl. meglevő régi konfig: 0Ft, meg ilyenek). Jó a Ryzen, ne érts félre, meg mondjuk youtubeozós pécének teljesen jó lesz megörökölni is, bár adja az isten, hogy vagy kettőt-hármat küldjön még a múzeumba a mama :)
#20 nem a win aktiválása a lényeg, hanem hogy fel se megy a réginek nyilvánított hardverekre a 11 már.
23/27 anonim válasza:
#22 Még költség és idő kímélőbb ha nem csinálsz semmit, marad a win10 és az nemcsak 0Ft hanem megspórolsz jópár munkaóra installálgatást is.. :)
24/27 A kérdező kommentje:
22/
Még most felmegy egyenlőre mert E8400 as processzoros gépre is raktam már fel meg az i5 4440S gépemen is az van 🙂
máj. 8. 16:57
25/27 anonim válasza:
Ezt a jelenséget nem igazán értem. Miért pakoltok ilyen gépekre W11-et? Mit tud nyújtani egy ilyen gépen a nem támogatott W11 amit a W10 nem tud?
26/27 A kérdező kommentje:
25/
Hát E8400-ra csak kísérleti jelleggel meg mikor újdonság volt,az i5 gépen meg én használom pl a fájlkezelő füleit nem kell megnyitni sok fájlkezelőt pl.
máj. 8. 18:09
27/27 anonim válasza:
#25 én kipróbáltam, amikor kinőttem a régi SSD-met, azóta hagyom. Frissülget egyébként, számomra kellően támogatott. A következő kiadásnál 1db rákeresős kört tudok vállalni, amikor rinyál a frissítéskezelő. Időnként ránézek egyébként, régebben jártam már úgy, hogy simán eltűnt maga a frissítéskezelő szolgáltatás, de a lemezről is... Szürkén legális windows egyébként, itthonra olcsójánoskodni teljesen jó a nyomortanyán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!