Miért nem bootol a laptop a hdd nélkül?
Adott egy laptop, amiben egy 250 gigás SSD van, és egy 320-as HDD volt a dvd meghajtó helyén. Viszont ez a hdd elromlott, és tettem a helyére mégegy 250 gigás SSD-t, de azóta nem akar bebootolni. Az SSD-t és a boot managert ugyanugy látja a BIOS.
A Windows biztosan az SSD-n van. Ha visszateszem a régi hdd-t akkor indul, viszont így dobálja az ablakot, hogy készítsek mentést, mert halott a vinyó. Ha be van kapcsolva a laptop és kiveszem a hdd-t beleteszem az ssd-t ugyanúgy megy tovább, nem dob semmi hibát.
Mi lehet a gond?
De miért rakta oda?
Amikor most lett 1 hete feltelepítve windows 11, a hdd már 2 hónapja rossz.
Valamikor nem pörög fel valamikor remeg az egész, hdsentinel is seek time performance hibát ír.
Á lehet megtaláltam:
[link] (Lemez 1)
Akkor ha lehal teljesen a vinyó akkor többet be se bootolna?
Mert már most is az van, hogy bekapcsoláskor kb 1 percig a logót mutatja mert olyan nehezen akar beindulni a HDD, közben kerreg meg kattog mintha ki be kapcsolna.
Amit el lehetett rontani telepítéskor azt elrontottad.
Kezdd tisztán.
Király...
Pedig már minden progit felrakram ami kellett akkor most kezdhetem előről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!