Ki milyen komponensre építi a gépét?
Figyelt kérdés
Mit tartotok a legfontosabbnak?2024. máj. 4. 04:01
1/13 Közveszélyes Kontár válasza:
vga mint mindeg
aki jaccodni szeret
2/13 anonim válasza:
A konfigot kiszolgáló minőségi tápegység köré.
3/13 A kérdező kommentje:
Én az egérre építek. Eleinte én is a tápnál és a vganál kezdtem, és bele se gondoltam semmi másba, csak magába a gépbe, de mikor láttam hogy milyen egerek vannak, rájöttem hogy nekem elég egy cs2, warzon, bf lowon, csak az egér legyen nagyon jó, és az fps/ms. Ahogy megláttam hogy 8k egerek is léteznek, onnantól egyáltalán nem érdekelt a grafika, csak az élmény.
2024. máj. 4. 06:45
4/13 anonim válasza:
Nekem játék kell. Videokártya köré építek.
5/13 Közveszélyes Kontár válasza:
#3 esport elmeny oke
de sokan nem mutliznak vagy nem csak multiznak
foleg nem esport szinten
az igaz hogy barki kedvet elveheti egy rossz periferia, igy egy eger is
legnepszerubb offline single jatekok is fps nezetuek egerrel vezereltek, igy az elsosorban
de olcso egereket lehet valtogatni mert nem osszeg
dragaba meg aki akar beruhaz, de ha rosszat valaszt megis csak penz...
6/13 anonim válasza:
Megnéznélek egy 20-30 fps-t produkáló géppel és egy 8k csúcs szuper egérrel mire mennél a cs2, warzon, bf lowon.
8/13 A kérdező kommentje:
A legalapabb 4060 laptop és vga is képes bőven kiköhögni 2-300fps -t. Ez alá nem is ajánlott menni kártyában.
2024. máj. 4. 10:43
9/13 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy legfontosabb. Hiába van neked RTX 4090-ed, ha mellette egy 10 éves, 2 magos Celeront használsz, nem fogod tudni kihasználni játékokban. Kiegyensúlyozott gép kell, bármire is használod.
10/13 A kérdező kommentje:
9. Nincs a világon olyan ember, aki annyira se értsen a gépekhez, hogy egy ilyen kártyát, egy ilyen cpu-hoz rakjon be. Nem érteni téged, és azt se hogy jön ide ez az összehasonlítás. Egyébként is, a több/háttérfolyamatok miatt ajánlott az erősebb proci gyengébb kártya konfiguráció.
2024. máj. 4. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!