Milyen boot time idejű rootkit scannerek vannak, vagy hardverhibára milyen külön program létezik minden külön komponensre, ami hardverhibákat mutat (Windows 10 - x64)?
Fontos, hogy boot time idejű rootkit scanner legyen, mert valami sajnos nagyon leterheli a gépet és asztali módban kékhalál jön elő (MBAMSwissArmy.sys) vagy ha hardverhiba létezhet, akkor van erre külön program minden komponensre, ami kizárólag hardverhibákat mutat ki (Windows 10 - x64)
---
Sajnos nem lehet regisztrálni a pcforum.hu-ra ahol segíthetnének (de már évek óta lehetetlen, választ írni sem voltak hajlandóak), ezért kérdezem itt.
A magyar Microsoft-soktól inkább meg sem próbálok segítséget kérni. Eddig bármilyen érthető részletes kérdésre aligha tudtak éppkézláb segítséget adni.
Hát ez bizony egy csúnya fertőzés.
Olvasd végig ezt (beraktam Google fordítóba, ha nem tudnál angolul):
Köszönöm, nincs valamilyen boot idejű megoldás?
Már próbáltam ezeket is:
Bootrec /FixMbr
/FixBoot - Ezt az egyet nem engedi végrehajtani, csökkentett módban sem.
/ScanOS
/RebuildBCD
Próbáltam ezt a kapcsolót is (chkdsk /r /f C:), de 13 %n-nál mindig megfagy. Köszi a segítségeket. Igyekszem...
Mindegy adtam a virusirtó cégeknek most egy apró feladatot.
Ha ilyenért pénzt kérnek az a bűn. Mi segítünk nekik. Oda-vissza meg a vakera. Nem dumálhatnak. Mondhat bárki akármit.
SpyHunter 5 valószínűleg megoldaná, de kellene legalább egy egyszeri ingyenes törlési lehetőség, de sajnos fizetős.
nem létezik valami egyszeri ingyenes megoldás?
Kaptam egy nem pivát tartalmú üzenetet:
"Az üzenet szövege: Szia, köszönöm, de a SpyHuntert válaszottam.
Nem egyszerű ez az ügy, már el is küldtem 3 antivirus cégnek a kérdésem, de gondolom a SpyHunter 35 eurórét csak tudhatja, ha pontosan
kártevő: 3
PUPok: 333
és 721 engedélyezett keresési eredménnyel zárult.
nem lehet kérni egy egyszeri tisztítást supporttól?"
Nem. Ők ez pénzért adják. Fizetsz vagy alternatívát keresel.
Ezt megírhattad volna oda is ahonnan kaptad?
No Nem Ai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!