Új alaplap vagy új RAM?
Figyelt kérdés
Mostanában ki fagy és újra indul a gép, nem tudom hogy mi okozhatja. Van 2x4Gb hyperx 3200Mhz 2x4Gb ballistix 2666Mhz RAM van most. Ha dual channelbe rakom úgy is meg ha össze vissza van úgy is csinálja ha csak 2x4Gb úgy is csinálja.2024. ápr. 30. 15:44
11/23 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos de megpróbálom, másik driverekkel. Hátha úgy jó
2024. máj. 1. 11:01
12/23 MGéza válasza:
Gondolom a tápegység maradt a régi. Az micsoda? Windows összeomlási napló/kód nincs véletlenül? Vagy már betöltés közben kifagy?
13/23 A kérdező kommentje:
Igen a táp maradt a régi. De elsőnek a videokártya lett cserélve akkor nem csinálta, 2 hónapja lett új proci ami kevesebbet fogyaszt most meg ez lett a probléma. Semmi kód csak játék közben újra indul. (650w os) cooler master.
2024. máj. 1. 21:25
15/23 A kérdező kommentje:
A Ramok kb 5 és 6 évesek az alaplap 4
2024. máj. 13. 15:26
16/23 anonim válasza:
Csak játéknál indul ujra,vagy böngészés,filmnézés,stb-nál is?
17/23 A kérdező kommentje:
Igen csak játéknál, de mikor pl csak a lobbiba vagyok akkor is de valamikor még 1-2 meccset le játszom.
2024. máj. 14. 09:29
18/23 Morzsi007 válasza:
Nekem RAM gondom volt. Pont 3 év garancia lejárta előtt kezdte el az újraindítgatást. A memtest nem futott végig 80-90%-nál megállt. Egy Kitből az egyik modul volt rossz. Cserélték.
19/23 MGéza válasza:
Szerintem akkor tápegység hiba lesz, vagy túlmelegszik valami, mindenesetre ez azt jelenti, hogy terhelés alatt omplik össze a rendszer ami rendszerint ilyesmire vezethető vissza. GPU-t stressz-tesztnek vetném alá. Alsó kategóriás CM főleg ha mondjuk egy Masterwatt vagy egy Elite, ennyi idősen már nem kimondottan a megbízható tápegység kategória azért.
20/23 A kérdező kommentje:
Hát nekem a garancia fix le járt a ramokra, lehet rendelek 2 új modult. Aztán majd ki derül mi volt a probléma.
2024. máj. 15. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!