Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Apple MacBook Pro 13 A1278 as...

Apple MacBook Pro 13 A1278 as laptopot kaptam ajándékba.Mi lehet a probléma vele?

Figyelt kérdés
Hálózatról használva is merül az akksi, merülés után kikapcsol.Kikapcsolt állapotba néha felvillan a sárga és valami sercegést hallok a töltőböl. De egy két óra mulva feltölti.Egyébként a laptop másfél órát bír akksiról.
2024. ápr. 28. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a probléma vele, hogy 16 éves és a 16 éves hardver a mai feladatokhoz már kevés.

Ha töltés közben is merül akkor valszeg a töltő már nem bír annyit tölteni, amennyit a laptop felvesz használat közben, lehet már a végét járja.

2024. ápr. 28. 14:35
 2/8 CspCsj ***** válasza:

[link]

Mit vársz egy 12-15 éves laptoptól?

Akku és töltőcsere ajánlott, - ha még nem volt.

Egyébként miket ír a rendszer az akkuról?

[link]

2024. ápr. 28. 14:51
 3/8 CspCsj ***** válasza:

Kimaradt:

Ez talán még több infót ad: [link]

2024. ápr. 28. 14:54
 4/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

hat ha tolto serceg azt elsonek kell cserelni

talan meg is oldodik a gond

viszont apple k eleg sokat birtak regen is szerintem

meg kell nezni mennyit kene birjon mert ha tobbet es joval akkor valoban akku csere is hasznos lenne, persze az raer

2024. ápr. 28. 15:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm A töltő holnap fog megjönni. Az Akksira azt irja hogy szervízelés szükséges, de bír másfél órát.Csak azt nem tartom egészségesnek, hogy a töltővel nem tudom használni sokáig hiába van rádugva. Remélhetőleg a töltő megoldja. Az első válaszolónak igen elég régi gép. De gondoltam egy ingyent megért. Ha használhatóvá varázsolom, jó lesz filmnézős gépnek.Majd egy SSD t fog kapni mindenképp hogy azért valamivel gyorsabb legyen.
2024. ápr. 29. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagy reményeid ne legyenek. Van ilyen MBProm, egy fullHD youtube közel 100%-ra terheli a procit, ha odavetsz neki egy H265-ös filmet szerintem be is csokizik :)
2024. ápr. 29. 17:20
 7/8 A kérdező kommentje:
A töltő csere megoldotta a problémát
2024. ápr. 30. 15:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Zárlatos a töltő.
2024. máj. 16. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!