Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2020 MacBook Pro M1 (13")...

2020 MacBook Pro M1 (13") meddig lesz még jó laptop?

Figyelt kérdés

Most vettem egy ismerősömtől használtan, ő nála is még csak pár hónapja volt használatban a gép. És egyszerűen imádom hogy ilyen gyors, és hogy az aksija is ilyen jól bírja, alig hiszem el olcsó windows-os lapotopok után, hogy ez a MacBook több éve jött ki.

Szerintetek még meddig fog kiszolgálni ha normálisan van használva?

2023. szept. 3. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

"alig hiszem el olcsó windows-os lapotopok után, hogy ez a MacBook több éve jött ki."

Arra gondoltál már, hogy nem az olcsó Windowsos laptopokhoz hasonlítasz egy NEM olcsó Apple laptopot? :D

2023. szept. 3. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó lesz az még nagyon sokáig. Ha nem torrentezel rajta (ami elpusztítja az SSD-t, ami nem cserélhető), akkor siman tudod hasznalni amig az Apple ad ki ra frissiteseket, supportot.
2023. szept. 3. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
10%

Jajj de fáj valakiknek a valóság...

[link]

Az olcsóbb Pro M1 átlagára az első félévben 413 000 volt és egy közel félmilliós noti,jobb mint ez olcsó? Tééényleg? Az ég meg kééék? Nahááttt :D

2023. szept. 3. 23:12
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Olcsó laptophoz hasonlítasz egy drága laptopot? omg
2023. szept. 4. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

"meddig lesz még jó?"

márciusig

2023. szept. 4. 01:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Jaj, úgy látom valakiket nagyon sikerült megsértenem :D

Én csak annyit mondtam, hogy az olcsó laptopjaim után megváltás ez a drágább, és igen, oda kellett írnom hogy windows, mivel azokból a laptopokból vannak olcsóbb, rosszabb minőségűek, nem azt mondtam, hogy a MacBook-al egyenlő árú windows-os laptopok is szarok.

2023. szept. 4. 07:42
 7/7 anonim ***** válasza:
#1, #4, akkor mondjatok egy drága Windowsos laptopot, ami után nem ugyanezt érezné... Én speciel egy 2000 eurós Thinkpadről váltottam egy 2000 eurós MBP-ra, és nagyobb a különbség, mint a feleségem 500 eurós aldis szirszarja és a Thinkpad között.
2023. szept. 18. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!