2020 MacBook Pro M1 (13") meddig lesz még jó laptop?
Most vettem egy ismerősömtől használtan, ő nála is még csak pár hónapja volt használatban a gép. És egyszerűen imádom hogy ilyen gyors, és hogy az aksija is ilyen jól bírja, alig hiszem el olcsó windows-os lapotopok után, hogy ez a MacBook több éve jött ki.
Szerintetek még meddig fog kiszolgálni ha normálisan van használva?
"alig hiszem el olcsó windows-os lapotopok után, hogy ez a MacBook több éve jött ki."
Arra gondoltál már, hogy nem az olcsó Windowsos laptopokhoz hasonlítasz egy NEM olcsó Apple laptopot? :D
Jajj de fáj valakiknek a valóság...
Az olcsóbb Pro M1 átlagára az első félévben 413 000 volt és egy közel félmilliós noti,jobb mint ez olcsó? Tééényleg? Az ég meg kééék? Nahááttt :D
Jaj, úgy látom valakiket nagyon sikerült megsértenem :D
Én csak annyit mondtam, hogy az olcsó laptopjaim után megváltás ez a drágább, és igen, oda kellett írnom hogy windows, mivel azokból a laptopokból vannak olcsóbb, rosszabb minőségűek, nem azt mondtam, hogy a MacBook-al egyenlő árú windows-os laptopok is szarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!