Elég lenne egy átalakító a tv-hez amin nics HDMI 2.1 kimenet az XBOX SERIES S-hez vagy új TV kellene?
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy ki segítséget. A barátomnak vettem egy XBOX SERIES S-t. Na de viszont megrendelés után tájékozódtam csak buta módon. Láttam a TheVR oldalán egy videóban, hogy ők új tv-t vettek aminek van 2.1 HDMI kimenete, mivel azzal lehet csak aktiválni a 4k 120hrz-t (remélem jól írom) az xbox-on. Na most a mi TV-nek nincs ilyenje sajnos, utána néztem. Esetleg megoldja a problémám egy átalakító?
TV típusa: 55UN70003LA
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv.:
Zsófi :)
(UI.: Nem értek annyira ezekhez az elektronikai dolgokhoz, szóval ha valami nem érthető nektek megpróbálom másképp leírni! :D)
Azon aggódsz hogy 4K 120Hz helyett csak 4K 60Hz lesz..?
Na bumm. Észre se veszi.
De van HDMI bemenete a TV-nek, igaz nem 2.1, de az alakja vissza fele kompatibilis. Szóval csak kösd össze és használható és nem kell átalakító.
Amúgy a játékok nem futnak 4K 120Hz-en. Igaz nekem PS5 van, de ő se produkál 4K 120Hz-et. Szóval veszteni nem fogtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!