Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van olyan átalakító ami a VGA...

Van olyan átalakító ami a VGA (D-Sub) csatlakozót alakítja át HDMI-re?

Figyelt kérdés
A számítógépemen nincs HDMI csatlakozó. DVI-I van rajta, de azt viszont nem ehet HDMI-re átalakítani. Mi lenne a megoldás?

2020. márc. 9. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, mert elvileg a DVI-I az tartalmaz digitális jelet is és találat is van ilyen adapterre?

[link]

2020. márc. 9. 08:50
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Köszi! Akkor lehet a boltban átvertek ahol vettem egy hasonló átalakítót, mert az bele se ment a DVI csatlakozóba gépemen. Lehet DVD-D volt.
2020. márc. 9. 08:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Lehet DVI-D volt.
2020. márc. 9. 08:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet mert van olyan is, ahogy nézem.
2020. márc. 9. 09:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért még más válaszát is várd meg, mennyire lenne ez működőképes, ha nem akarsz kockáztatni.

De itt egy link egyébként, ami még hasznos lehet:

[link]

2020. márc. 9. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, és olyan is, ami a DVI jelét alakítja HDMI-re. A DVI (az amúgy extrém ritka DVI-A kivételével) MINDIG ad digitális jelet, és ADHAT analógot is, ha DVI-I portról van szó. A digitális jel viszonylag egyszerűen átalakítható HDMI-vé, mindkettő digitális jel, nem igényel különösebb konverziót. Viszont az analóg jelet digitálissá alakítani már összetettebb (és drágább) dolog, hiszen ott aktív jelfeldolgozás szükséges.
2020. márc. 9. 09:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
DVI-I az nagy szívás, nagyobb, mint a DVI-a. Elvileg kell lennie, én pl HDMI to DVI-D szívtam, sokadik kisboltban találtam megfelelő kábelt.
2020. márc. 9. 10:45
 8/9 P.O.C. ***** válasza:
100%

Ha valóban DVI-I sima passzív átalakítóra vagy kábelre van szükséged.

[link]

[link]

Azon ne lepődj meg, hogy DVD-D a kábele neve. Működi fog DVI-I -vel is, mert a DVI-I nem más, mint egy DVI-D és egy DVI-A egybegyúrva.

2020. márc. 9. 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
2020. márc. 9. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!