Ez a HDMI VGA átalakító szerintetek használható?
Ez zsakbamacska havernak működött, én meg belenyúltam bizonyos időszakonként feketén villogott a monitor máskor pedig furcsa színekre váltott át egy-egy villanás után.
Aztán elegem lett és vettem egy új monitort...
Nekem is 10 éves csöves monitorom van D-Subbal, sőt: 2 is.
Ha az alaplapodon van VGA kimenet és van processzorba integrált videókártyád is (szóval F nélküli Intel procid van), akkor arra is dughatod a monitort, csak akkor be kell állítani hogy a játékok a dedikált videókártyáról menjenek.
Átalakítóból meg szerintem inkább Displayportosat érdemes venni (tehát ami Displayportot alakít VGA-vá), talán azok egy fokkal megbízhatóbbak.
DVI csatlakozót alakítja át HDMI-vé. A videokártyája régi típusú, amin nincs más, csak DVI kimenet (az a csavaros, amit 2 behajtható csavar tart a helyén). És ezt használja egy olyan monitorral, aminek nincs DVI csatlakozója, csak HDMI, meg Displayport.
Így már érthető a kérdés. Érdemes volna egy új monitorra beruházni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!