Miért fagy be időnként vagy befagy és restart?
pontos választ kérnék
befagy a gép bizonyos idő után aztán restartol
ha reggel bekapcsolom a böngészőt és nyomok egy windows + l -t akkor hazajövök délután és restartolva van a gép
2 hete hugom elrontotta és olyan csinált h betöltötte a windowst de utána restart
ujraraktam a windowst + format c
benchmarkoltam pcmark 2005el nemfagyott be semmi se
ezt csak időnként csinálja pl filmeknél vagy stb
vagy amikor belövöm az msnt akkor van amikor befagy és kell vele várni 3-4 percet minimum
a tápnál(350W) a feszültségek rendbe vannak a hdd most lesz 4 hónapos (SGWDC WD2500AAJB-00J3A0 (250gb)) cpu az régi de fél éves az új hütés rajta és van paszta is (Intel Celeron D 326, 2433 MHz ) és van 2db RAM :
DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
DIMM3: GoodRAM GR400D64L25/512 512 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
ezt eddig nem csinálta csak amióta tesom elrontotta és ujraraktam azóta csinálja ezt
légyszi valaki segítsen :( mrt nincs pénzem uj gépre
32bites XP SP3-at magyar nyelvü
SP2est használtam kb 4 évig és aztán áttértem SP3-ra
windows update és stb kikapcsolva
ezt én is szeretném tudni
bekapcsoltam neki a vendégfiókot de közbe én nem voltam itthon
és amikor hazajöttem és bekapcsoltam már nem müködött csak töltötte a windowst és restart
és ezután raktam ujra a wint
szoval a tápot kitakarítottam a multkor és raktam oda olajat h jobban csússzon
letakaritottam az egészet
ez lehet gond ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!