Gépfejlesztés tippek?
Figyelt kérdés
Hello jelenleg ezek a főbb elemei a gépemnek:
Asus prime b460m-a
i7 10700
2x8gb ram ddr4
2060 6gb
600w
Amiken szeretnék mindenképpen fejleszteni az video kártya abból is egy 4070re gondoltam:
A ram kicserelése vagy kibővítése 32gbal:
A táp lecserélese egy jobbra mert a 600w a vga leírása szerint kevés
Ami még kérdéses, hogy tudok e tenni bele tenni még egy m2es ssdt vagy sata3ast nézzek mert szükség lenne még egy tárolóra.
2024. márc. 21. 06:22
11/12 A kérdező kommentje:
A táp az mindenképpen cserélve lesz mert amikor vettem a gépet akkor nem volt ép olyan amilyet akartam volna és egy cooler master masterwatt lite 600w lett helyette amit ott helyben javasoltak az eladók és habár ez vagy 3 éve gond nélkül megy de csak white a mínősítése és en egy ilyen drága kártyánál bronze alá nem szívesen mennék.
2024. ápr. 12. 18:36
12/12 anonim válasza:
Ez a minősítés amúgy csak az AC-DC konverzió hatékonyságára utal, és nem a tápegység minőségére. (Sőt a white jelzést csak a cooler master használja, én másnál nem láttam)
Minőséglistát kb ez az oldal ír össze átfogóan:
Tier C felett már jó vagy
Ha jól látom, akkor a masterwatt az a cserés kategória 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!