Melyk a legjobb hdd formázó,particionáló program?
Figyelt kérdés
márc. 17. 20:14
1/33 anonim válasza:
Én MiniTool Partition Wizard-ot használom, hogy legjobb-e, nem tudom, eddig nem hagyott cserben.
2/33 anonim válasza:
A legjobb formázó..???
A win beépített eszköze.
Particionálásra is elsődlegesen a Lemezkezelőt használd.
3/33 A kérdező kommentje:
win beépített eszköze egy nulla,semmire sem jó,amit kellene hogy csinálja hát nem csinálja
márc. 17. 20:28
4/33 anonim válasza:
"amit kellene"
Mit kellene..???
Formázni? Azt még a filekezelő is tud.
5/33 A kérdező kommentje:
Mit kellene..???
particiot törölni
márc. 17. 20:36
7/33 A kérdező kommentje:
Van egy 3TB winyom és a 2tb és a 750gb partició külön vannak és egyiket sem képes törölni,hát szerintem abszurdum..Egybe akarnám rakni a 2 particiot,dehát ehhez törölni kellene v melyket.
márc. 17. 20:38
8/33 anonim válasza:
A tudáshiánytól és előítéletektől valóban nem óv meg.
9/33 A kérdező kommentje:
Aomei probálkozol,2TB már sikerült felszabaditanom,már csak a maradékot kellene v hogy hozzáadnom vagy egybevonni
márc. 17. 21:11
10/33 anonim válasza:
Tudvalevő dolog hogy a 2TB-nál nagyobb lemezeket NEM MBR-re, hanem GPT-re kell inicializálni és akkor nincs gond. Ezt még a beépített lemezkezező is megcsinálta volna, csak elrontottad a választást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!