Miért lassú az ssd?
Figyelt kérdés
Barátnőm laptopjába szereltem egy NVME Crucial p500 SSD-t, steam frissítésnél a feladatkezelő alapján 100% a kihasználtság, míg az írás-olvasás sebessége alig éri el a 40-en mb-ot összességében. Valaki esetleg tudja mi lehet az oka, megoldást rá?2024. márc. 16. 22:21
1/3 anonim válasza:
Hard Disk Sentinel-el teszteld, až a biztos. :)
2/3 anonim válasza:
Steam játék tömörítve van letöltve. Annak kicsomagolására nem csak SSD hanem erős CPU is kell. Ha gyenge a proci, nem tudja olyan gyorsan kicsomagolni. Ahhoz hogy pl. gigabites netet szaturálj Steam játék letöltésével, kell legalább egy Threadripper proci, mert egy "normál" proci képtelen lenne ilyen adatsebesség mellett kitömöríteni
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem említettem, hogy a laptopban, i7 7700hq processzor van, amiben biztos vagyok, hogy kéne hoznia az előírt sebességet, ezért nem értem.
2024. márc. 17. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!