Valamien directx hiba miatt nagyon be van lassulva a Windowsunk, mi lehet a probléma?
Játszottam a Call Of Duty Modern Warfare 2/vel, és játék közben le akartam rakni tálcára, hogy megnézzem, hogy hogy áll a letöltési állapotom.
És valamiért, amikor leraktam, befagyott, tehát fekete képernyő lett, de úgy, hogy még a monitoromon a "zöld" lámpa barnára váltott, ha jól tudom az azt jelenti hogy nincs jel, és kb: 1 perc múlva vissza jött, csak hogy nagyon belassult, de nem is az hogy belassult, hanem mikor egy ablakot szeretnék mozgatni, akkor lassul be igazán.
Itt egy videó is róla, amit feltöltöttem:
http://www.youtube.com/watch?v=VuULFxAwLNw
Hát, gondoltam én valamilyen illesztő programra, hogy ott hibásodott meg valami, de amikor elindítanám a játékot, egy ilyen directx hibát ír ki:
Tanácstalan vagyok, most ki kapcsolni sem merem, nehogy aztán be se kapcsoljon, ti szerintetek mi lehet a baj?-Hiszen ti biztos jobban tudjátok.
Mindenekelőtt mentsd ki az adataid :D
Milyen windows? Próbáld meg újraindítani, ha akkor is fura, akkor töröld le a vidkártya drivert és tedd fel a legújabbat. Ha az sem oldja meg, akkor windows újratelepítés. Ha az sem, akkor Linux Live USB próba. Ha az sem, akkor elromlott a videókártyád.
Szia!
Windows XP!
A videó kártya driver, az a direct x?
Azt töltsem le újra, és telepítsem fel a 9.0-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!