Milyen tápegységet javasoltok ehhez a konfighoz?
Alaplap: ASUS M4A785TD-V EVO
Processzor: AMD Phenom II X2 555 BlackEdition
VGA: Sapphire Radeon HD5770 1GB DDR5
RAM: KINGSTON HyperX 2Gb 1333Mhz DDR3
HDD: Samsung 500GB SATAII 7200rpm, 16MB, NCQ HD502IJ
HÁZ: AeroCool AeroEngine II
TÁP: ???
Én egy Gigabyte Superb 550W PPFC - re gondoltam.
Elég ez ennek akonfignak?
Esetleg valami más márka ilyen árban? (13500Ft)
A konfiggal van vmi gond? pl.: Alaplap támogatja a videókártyát Win7 alatt?
HD502HJ jelzésű merevlemezt vegyél, az a gyors 1 tányéros típus. Amúgy korrekt, tápegység viszont régi fajta, alacsony a hatásfoka és viszonylag hangosabb hűtéssel is rendelkezik.
Ezt ajánlanám: [link]
Bőven elég ehhez.
Corsair CX400(12K), na ez CF-et is elhajtana neked vígan 4 maggal. De már jön az utód, a CX430.
Vagy FSP 400-as. Vagy a te ajánlatod a Giga is jó
Köszönöm a válaszokat! :)
Még az érdekelne akkor hogy ez az alaplap támogatja a vidikarit Win7 alatt.
Mert az alaplap úgy volt eddig h ASRock 870 Extreme3 de számítógépes ismim aztmondta h nem támogatja az alaplap Win7 alatt. És ezért is gondoltam erre az ASUS-ra meg am is jobb.
Valaki tudja h támogatja-e.....?
ezt írta konkrtétan:
>Compatible VGA cards under MicrosoftR WindowsR 7
Vendor Chipset Model BIOS Driver Note
ATI ATI Radeon HD5870 ASUS-ATI-EAH5870/2G P1.50 Catalyst 10.9
ATI Radeon HD4850 GECUBE HD4850/512M/GDDR3 P1.50 Catalyst 10.9
ez van az asrock oldalán!
Ez az alaplap mint ahogy a táblázatba is írva van nem fogja maximális teljesítménnyel támogatni a kártyádat. A dolgokat megfogja tudni jeleníteni jobb esetben de mikor már oda kerül a sor, hogy 1 játéknál kell a kraft akkor arra már nem lesz képes!
Na ennyit írt, nemtom hogy hogyvan ez azért kérdezem itt is :D
Inkább ne hallgass a "számítógépes ismidre"! Nagyon okosakat akart írni, de nem jött össze.
"ahogy a táblázatba is írva van nem fogja maximális teljesítménnyel támogatni a kártyádat." Ez kb. annyira szakszerű, mint aaaa... bocs, nem tudok hasonló hülyeséget.
Először is az a táblázat a "CrossFire Support List" oldalon van, azaz semmi köze a te esetedhez, mivel te csak 1 VGA-t szeretnél a gépbe tenni.
A másik meg az, hogy nem igazán értem mire vonatkozik a táblázat. Azon a kettőn kívül az összes többi AMD kártyát bele lehet rakni és működne is szépen.
A lényeg, hogy bármelyik mellett is döntesz, a VGA-d hozni fogja a lehető legnagyobb teljesítményt.
Akár az ASUS-t, akár az AsRock-ot vennéd meg kell kérdeznem: minek integrált VGA-s alaplap?
Nagyon köszönöm az utolsó válaszolónak ezt a választ!!! :)
Hát sokan leszolják az ASRock-ot hogy rossz szoval akkor csak az ASUS lesz :D
Hát nemtom igazán hogy miért. Nem láttam hasonló árban másik ASUS-t ami nem integrált VGA-s. Oo
Akkora baj hogy az?
Nem baj, csak fölösleges. Éppen jól jöhet, ha kinyúvad a videokártyád, és addig is van valami, amíg kicserélik, bár még így sem túl hasznos szvsz.
Akkor inkább egy ASUS M4A87TD, vagy M4A87TD/USB3. A Crossfire ezekkel se fog menni, de ha jól sejtem, nem is akarsz crossfire-t építeni.
nem akarok CrossFire-t építeni.
hát megnézem ezeket a alaplapokat amiket írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!