Az allábbi konfighoz milyen tápegységet javasoltok? Konfig lentebb!
Alaplap: ASRock 870 Extreme3
Processzor: AMD Phenom II 555 3.20Ghz AM3
VGA: Sapphire HD5670 1Gb DDR5 HDMI
RAM: KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1600Mhz
HDD: Ezt még nemtudom!
Van egy 400W-os CODEGEN-em 4éve bírja de egy sokkal gyengébb konfigba volt.
Ezt már nem nagyon merem rábízni :D
Nem g*ci drága tápegységre gondolok.
Szóval vmi olyat ami olcsó de megbízható nem ég le tőle a gépem!:D
ez vagy egy FSP 450es elé de sztem 450 fspt vegyél az simán bírja és FPS a legjobb tápok a világon sztem.
Amúgy kössz hogy leírtad a konfigot mert most énis ugyanien gépet fogok venni. Amúgy azzal az alaplappal amit leírtál 4 magosítható a proci?
Egyébként az 5670-nel majdnem egy árban lehet venni 4870-et, ami nem kicsit erősebb:
Szerintem most érdemes lecsapni rá, amíg még van.
ma 00:52
nemtudom hogy 4 magosítható-e :D
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :D
Előző vok a kérdésre válaszolva:
Vagy egy Gigabyte SuperB 460watt ,vagy egy olyan 500 wattos Chieftec is bőven jó
21:16
Nem éri meg. Egy minőségi 450W-os táp (Crosair, Cooler Master, Enermax) erőlködés nélkül elbír minden egyes GPU-s rendszert, és ez a következő években nem is fog megváltozni. Jelenleg maximálva van az a teljesítmény, amit egy kártya felvehet, ha pedig ezt módosítják, ahhoz új foglalat is tartozik majd, akkor pedig már érdemes szőröstül-bőröstül cserélni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!