Ilyet meg tudok csinálni egy pendriveal?
2 részre particionálni és az egyik adatárolos partició lenne a másik windows telepitős.
Ez így müködne?
Persze.
De nem így csinálnám, mert van erre jobb megoldás.
Ventoy!!
Erre a helyzetre lett kitalálva.
Tehát letöltöd a ventoyt, formázod vele a pendrive-odag (érdemes lehet ntfs-re állítani, alapból exfat-ra formáz. LG tv-m nem ismeri az utóbbit pl, amúgy jó lehet az exfat is)
Ez után egyszerűen felmásolod az ISO fájlokat akármilyen mappastruktórában a pendrive-ra, és ennyi. Lehet róla rendszert indítani. Lehet rajta akármennyi bootolható képfájl, pl több verzió a windowsból, linux telepítő, vírusirtó, hirens boot cucc, particionáló, stb...
UEFI-s gépeken műxik csak azt hiszem
Tehát úgy kb ami 10 évnél újabb
Én még lecsíptem egy kicsit végül a fő partícióból ia, és fat32-re állítottam, hogy legyen egy bios frissítős része is.
Tehát így 3 partíció van rajta: főpartíció az adatokkal, ventoy boot konfigurációs partíció, és a bios frissífős partícióm.
Erre felesleges ketté particionálni.
Simán odamásolod egy ADATTÁR nevű könyvtárba amit akarsz..
#4 De az MCT, Rufus stb amúgy is _minden_ partíciót töröl. :(
Ezt csak úgy küszöbölheted ki ha nem használod őket. Csak simán filekezelővel másolod rá a pendrivera az iso tartalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!