Ti mit csinálnátok ebben az esetben a pendriveal vagy a számítógéppel?
Figyelt kérdés
A számítógépet elindítom, bedugom a pendriveot és megjelennek a fájlok mappák.De amikor kihúzom és újra bedugom,a fájlok mappák nem jelennek meg, hanem a számítógépet kell újraindítani hogy a pendrive jól működjön.A dolog érdekessége hogy a többi pendriveom remekül működik ki be dugdosom,csak ez az egy sarakodik.2015. aug. 3. 19:26
1/5 anonim válasza:
Kidobnám a kukába, és vennék egy újat. Manapság egy 8 gigás pendrájv 2000 forint alatt van.
2/5 A kérdező kommentje:
De ha valamit lehet tenni akkor azért nem dobnám ki.
2015. aug. 3. 19:31
3/5 anonim válasza:
Próbáld ki másik gépen is, biztos, ami biztos.
4/5 Szirty válasza:
Megkérdezhetem, hogy:
- Mielőtt kihúzod kéred az eszköz biztonságos eltávolítását, vagy csak kikapod oszt annyi?
- A "renitens" pendrive nem "véletlenül" NTFS-re van formázva?
5/5 Quadro válasza:
Ha csak kihúzod eltávolítás nélkül, az problem. Nekem is ez volt a gond, eleinte gondolkodtam mi lehet. És be is szart. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!