Windows 7 emulátorral tudnám használni a canon pixma ip1600-as nyomtatót a windows 10-es laptopon? Más megoldás?
1
Virtualbox-ot találtam, ebben elfut ezek szerint. Volt Windows7 lemezem, eredeti - de lövésem sincsen, hogy hová került azóta...
Ha Virtualbox-ban futtatom a windows7-et, akkor a gépen lévő állományokhoz hozzáférek vagy, ami kell, azt mondjuk a googledrive-on keresztül vagy külső winchesterről valamiképpen bemásolhatom rá?
2
Próbáltam. Nem ment sajnos. Manuálisan végigvittem mindent.
3
Lehet mappát megosztani virtuális géppel (sőt, meg lehet a drag&drop is működik, de az lehet csak távoli asztallal, hirtelen nem tudom megmondani). De a google drive is működhet, ha csak a google nem dönt úgy, hogy nem támogatja tovább a win7-et
VirtualBox +addítions
Win7: [link]
VB-ben az USB port vezérlése átadható a virtuális rendszernek. W10-re semmilyen driver nem kell az eszközhöz, w7-re meg fel tudod tenni a drivert.
7
W10et nem támogatja a nyomtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!