Laptop túlmelegedésre valami megoldás?
Adott egy asus tuf fx505 dt
Egyes jatekoknál tul melegedik a proci és olyankor le droppol az fps. Legalabbis azt hiszem attol lehet. Vettem bele uj ventiket hatha az a probléma ,mikor be raktam ujra is pasztáztam de ez se segített. Valakinek esetleg valami megoldás?
Ha jól gondolom ez valamikor 2018-2019-ben lett kiadva. Azokkal a játékokkal is ezt teszi, amik akkoriban jók voltak?
Nem tudom ezek mennyire jók és mennyit érnek meg, de tudj róla vannak spéci ventis tartók.
Belső karbantartás, újrapasztázás. Inkább szakemberrel végeztesd.
Ha azután is túlmelegszik, akkor már túl sok neki az a játék. (Meg ugye tápról üzemeltesd, akkuról leszabályozza magát a legtöbb laptop, de gondolom ez nem újdonság.)
Laptophűtő pad...olyan ventis biszbasz amit a laptop alá teszel. Pár fokot segít, ha eléggé lyukacsos a laptop burkolata allul.
Alulfeszeléssel vagy az órajelek/termal limit korlátozásával lehet szerintem jobb eredményeket elérni, ha a problémád throttling okozza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!