Sony WH-CH720N vélemény?
Figyelt kérdés
Mindennapi hasznalatra kellene egy fejhallgato es ezt a sony modellt neztem ki. Mas fejhallgatoknal olvastam hogy tul eros volt a zajszures hullam es fejfajast okozott. Ezzel a fejhallgatoval tapasztalt barki ilyet? Ja es mennyire szurodik ki a hang, mert hosszabb vonatutakon, tomegkozlekedesen is hallgatnek vele zenet, es engem nagyon szoktak azok irritalni akiknek 2 meterrol hallom a basszusat. Ezeken kivul altalanos tapasztalatokat is szivesen olvasok vagy egyeb termekrol ajanlast, elore is koszi.2024. febr. 27. 18:14
11/23 A kérdező kommentje:
az hogy en nem hiszem el, nem zarja ki a letezeset egy dolognak.
eleg szomoru hogy egy olyan oldalon, ahol kvazi mindenrol fel lehet tenni kerdeseket, az elso valaszban fix hogy beled fognak kotni... amugy nem ertem mi a bajod, millionyi az enyemnel 100x butabb es alaptalanabb kerdes van fonn ezen a platformon, ezek szerint azokra mar mind valaszoltal, es sajnos meg mindig nem sikerult kiadni a frusztraciodat...
2024. febr. 27. 18:49
12/23 A kérdező kommentje:
koszi szepen #10
2024. febr. 27. 18:49
13/23 anonim válasza:
"az hogy en nem hiszem el, nem zarja ki a letezeset egy dolognak."
Akkor nem ártana megnézed a videót amit linkeltél kisfiam. Remélem 10 évesen tanultál már elég angolt hozzá.
14/23 A kérdező kommentje:
ha mar ilyen jol tudod a korom eleg fura hogy leallsz velem veszekedni de amugy pls ne irj tobb butasagot csak magadat egeted🙏🙏
2024. febr. 27. 19:04
15/23 A kérdező kommentje:
na amugy ha van meg valaki aki tud barmit a temaban legyszi irja le mivel eddig keveset tudtam meg a fulesrol😊😊
2024. febr. 27. 19:06
17/23 A kérdező kommentje:
koszonom szepen, bar nem tudom vegig tudom-e oket nezni mind lampaoltasig...
2024. febr. 27. 19:33
18/23 anonim válasza:
A közel másfél óra alatt, ami a kérdés kiírása óta eltelt, átnézhetted volna, ha nem lennél ennyire életképtelen.
19/23 A kérdező kommentje:
te meg elmehettel volna edzeni vagy valami akkor nem lennel ennyire frusztralt
2024. febr. 27. 19:38
20/23 anonim válasza:
Értelmes ember reggelente megy mozogni, kevesebb az izomagyú tahó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!