nézd meg milyen táp van benne,és az alapján válassz kártyát bele.vehetsz bele ramot és ssd-t,de a kártya lenne a legfontosabb.gondolom win 10 van már fent..
2024. febr. 27. 18:21
2/14 anonim válasza:
Mondjuk rakj bele egy GTX 1660-at az támogatja a shader mesht is tehát nem lesz gondja jövő játékaival sem. Teljesítménye persze nem is lesz épp a legacélosabb hozzájuk. Erre a foglalatra meg túl sok értelmét nem látom a fejlesztésnek. Én lecserélném egy AM4 kezdő konfigra ha szorít a keret akkor akár R3 1200 procival is!
2024. febr. 27. 18:28
3/14 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam egyenlőre csak vga-t vennék bele meg ramot, új procira sajnos most nincs keret, azt csak pár hónap múlva tudnék venni. Mondjuk ha veszek bele egy 1660 supert használtan és marad ez a proci egy ideig elég lenne ezekre a játékokra amit írtam? Aztán apránként vennék bele mindíg valamit.
(Bocsi egyáltalán nem értek hozzá.)
2024. febr. 27. 19:08
4/14 anonim válasza:
Legelőször egy videokártya kell bele, de hogy melyik lesz jó, az attól függ, hogy mekkora a pc ház és a táp.
Ha valami brand gép, egy kisebb méretű házban, akkor csak alacsony profilu kártyákat fogad.
Milyen géped van, ha ez egy előre összerakott brand gép?
2024. febr. 27. 19:54
5/14 A kérdező kommentje:
HP EliteDesk 800 G1 a gép. Ha szükséges a videókártyához szereznék be jobb tápot, illetve az új ház sem lenne akadály.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!