USB Wi-Fi adapterrel tudok csaktlakozni vezeték nélküli hálózatra?
Ha ez egy újabb laptop, akkor nem szabadna, hogy driver gondja legyen. W10-W11-nek simán fel kellene ismernie a laptop wifi modemjét.
Amúgy miről írtad ezt!? Van interneted neked, hé 😂
Hát dugd rá a telefonodat kábellel, aztán mehet a dolog.
egyrészt: a telefonon a wifi hotspot menüben szokott lenni USB internetmegosztás lehetőség is.
másrészt:
Ha nem találod, akkor töltsd le a telefonodra a szükséges drivert, és aztán másold át a gépre.
Meg laptop, oda tudod vinni a routerhez és bedugni.
Amúgy nem, a driverek jelentős része nincs beépítve, mert hatalmas lenne tőle a telepítő. Néhány gyakori eszközé van benne. Netről szedi le az első induláskor, ha van kapcsolat.
Op.rendszer nélkül vetted a laptopot és te telepítettél rá?
Szerintem az USB wifi adapter megoldaná a problémádat. Egyszerűbb lenne ha csatlakoztatnál LAN-t hozzá, ha van csatlakoztatási lehetőség a laptopon, és akkor automatikusan telepíti a wifi driver-át. Csak van olyan ismerősöd akinél rátudsz LAN-al csatlakozni.
Az én új Acer laptopom is ilyen. Sőt telepítésnél a meghajtók se látszanak. Mostanában több gyártó is ilyen laptopokat készít, hogy az átlagfelhasználók ne tudjanak telepíteni csak a hozzáértőbbek. Nekem már megvannak a driver-ek hozzá amit már op.rendszer telepítés közben is tudok telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!