Milyen pct vegyek játékra? Max 130-180ezer forintig.
Szeretnék majd pct venni játékra. Médium vagy high grafika nekem elég inkább magasabb fps szám a lényeg.
Kritérium hogy AMD proci legyen (minimum r5 3600) kártya típus mindegy de legalább 6gb, ddr4 ram támogatással. Húzni nem akarom a gépet majd. Jelenlegi gépem egy i5-2400, gt710 2gb illetve 12gb ddr3 ram ami már eléggé öreg és korlátoz játékban.
Amiket játszok: valorant, euro truck simulator 2, Minecraft, fortnite.
Amikkel szeretnék még játszani: dead island ripdite, phasmofobia, palword, pubg.
Nem kell nekem a legcsicsásabb rtx/dlss grafika stb. Nekem a médium/high grafika is elég csak ne max 60-70fps legyen hanem 100-120+.
Félkonfig, használt vagy új+használt kombó is jó nekem.
Milyen komponenseket ajánlotok?
Az 12100(f) az i3 proci?
i3-ra i5-re "elég" a gyári, de Intelre/AMD-re is ha azt akarod, hogy halk legyen nem árt valami olcsó kis hőcsöves hűtő. De működnek a gyárival.
A 12100f az egy i3-as
#22 felfogtam hogy arra. De attól még kérdezhetek nemde?
Nem tudom miért olyan nagy baj ha kérdezek más cucokkal is ?
sziaztok,
10éves konfigom van, helldivers low FHD Strategemekkor és robotoknál beszaggat egyébként 30-45gfps, ba robotoknál igy is beszaggat nagyobb fokozaton.
i5-4690 2x4gb 1600mhz +R9 290 4gb VGA
SSD
ennyi. mit lehetne normál keretből bőviteni ramon kívül?
@20:36
Itt már csak a teljes csere segíthet, proci, lap, memória, videokártya, és ha régi/rossz minőségű, akkor tápegység is.
Amúgy Helldivers 1 vagy 2? Ha 2, akkor örülj, hogy egyáltalán elindul.
Helldivers 2,
8gb on nagyon fosul ment, +16gb ot vettem 12e ért, igy lowon elfut, de robotosokon beszaggat igy is.
én is igy latom hogy csere nelkul eselytelen.
annyira meg nemlatom hogy HD2 lekotne annyira mint a HD1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!