Milyen pct vegyek játékra? Max 130-180ezer forintig.
Szeretnék majd pct venni játékra. Médium vagy high grafika nekem elég inkább magasabb fps szám a lényeg.
Kritérium hogy AMD proci legyen (minimum r5 3600) kártya típus mindegy de legalább 6gb, ddr4 ram támogatással. Húzni nem akarom a gépet majd. Jelenlegi gépem egy i5-2400, gt710 2gb illetve 12gb ddr3 ram ami már eléggé öreg és korlátoz játékban.
Amiket játszok: valorant, euro truck simulator 2, Minecraft, fortnite.
Amikkel szeretnék még játszani: dead island ripdite, phasmofobia, palword, pubg.
Nem kell nekem a legcsicsásabb rtx/dlss grafika stb. Nekem a médium/high grafika is elég csak ne max 60-70fps legyen hanem 100-120+.
Félkonfig, használt vagy új+használt kombó is jó nekem.
Milyen komponenseket ajánlotok?
Brand gép az mit takar pontosan? Jobb döntés mint egy félkonfigot venni
Azt, hogy ha olyat veszel, akkor baj esetén dobhatod ki az egészet, mert szabványos alkatrészt nem nagyon találsz benne, a javítás meg gazdasági totálékár.
A hitvány rx 580 meg marhamód kevés 100+ képet prezentálni neked...
Lehet a Suzuki nem elvezetes, viszont egy 2010-es Golf mar boven eleg autopalyara, nem kell bmw vagy ferarri.
Az en gepem is max 250 ezret er, es van ahol 150 fps is kijionne, megis lockolom 64-re.
Eléggé etalon manapság, már okostelefonokon is.
Attol hogy valami felkapott divat, meg nem feltetlenul kotelezo vagy hasznos.
#13 Az Rx580 kevés? Egy f@s GT710-e van ember. Én egy 750ti-t cseréltem Rx580-ra, ahoz képest is egy vadállat.
Nyilván ha elkölti a 180-at akkor rtx2060super/rx6600 is kijön.
Ha Brand (márkás)géped van abba vagy nem lehet, vagy csak körülményesen alaplapot cserélni. Ha épített (szabván ATX) géped van abba simán lehet alaplapot cserélni és nem kell házat venni.
Igen 100+ Fps nincs RX580-al, de jókat lehet játszani vele kis pénzbôl
Gtx750ti vs Rx580 (gt710-el tolja most!)
Nyilván minden azon múlik, hogy kinek mire kell.
Ha most AAA-s címekre nyilván kevés az RX 580, de ha csak a felsorolt játékokra arra lazán elég.
De ha esetleg akar mással is játszani FHD-n akkor igen is meggondolandó az RX 6600.
"Igen 100+ Fps nincs RX580-al"
A kérdezőnek az kevés. Mit nem lehet ezen érteni?
A szutykos rx-ed palworldben nemhogy 100-at, 60-at sem képes produkálni...
Hardveraprón nézelődj gépeket, videokártyákat. Már ha menni fog újra, nekem nem tölt be.
Mindenképp az, hogy intellel se lőnél mellé. Tehát egy 12100(F) az konkrítan jobb, mint a ryzen 3600. Tehát LGA 1700-on amúby nem vagy rosszabb intellel, mint amd-vel.
A ryzen 3600, mint minimum szint amúgy jó, és reális. Videokártyának meg ha sikerülne belepasszírozni, akkor egy RX 6600XT. De legalább a sima 6600.
Negyon feljebn nem enged a keret.
Máshol mindenki az amdt ajánlotta ebben az árban
Ryzen 5 5500 vagy 5600? Nagyjából amd-vel vagyok tisztában a proci+alaplap kombóban meg asszony amd procinak elég a gyári hűtő. Intel proci+alaplap nem tudom mi mivel faja illetve hogy a gyári hűtő elég e neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!