16 gigás SD kártya formázva lett. Vissza lehet állítani az adatokat?
Figyelt kérdés
Azóta nem nyúltam hozzá, nem írtam rá adatot.
Milyen windowsos progival próbálkozzak?
febr. 12. 01:28
1/8 anonim válasza:
EaseUS Data Recovery,
"officerecovery.com"-os free undelete,
Hiren's Boot CD
2/8 anonim válasza:
R-Studio még talán.
Nézd majd meg, hogy tényleg jók a fájlok és mindegyik megvan-e, mielőtt elkezded használni az SD kártyát.
Bár soha nem tűnt nagy problémának a formázás.
Az már nagyobb baj, ha megy tönkre a meghajtó vagy felülíródott.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Közben Android alatt próbáltam 2 recover progit de az csak a belső tárhelyből keresett.
febr. 12. 08:44
5/8 anonim válasza:
Ne tedd Android-os telefonba, vedd ki belőle! Minél több írás történik rajta az esély annál kevesebb!
Recuva segíthet valamint a "Photorec" is, régebben volt Windows-ra fordított verziója is.
6/8 A kérdező kommentje:
Utána kivettem a telóból. Rátett 6db üres mappát ennyi
Gondolom ezzel csak nem veszett minden
febr. 12. 09:50
8/8 anonim válasza:
A visszaállítást minden esetben máshova végezd és Windows-os géppel csináld, sőt én azt csinálnám, hogy egy image-t mentenék róla és azon kísérleteznék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!