Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lefektethetem a gépházat?

Lefektethetem a gépházat?

Figyelt kérdés

Nagy szoba átalakítás van otthon.

Leginkább fektetve"volna jó"a számítógép házam...

Igen ám,de mi lesz a DVD-vel???

Működik "állítva",-vagy felejtős?

2024. febr. 2. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
A DVD nem, minden más igen.
2024. febr. 2. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A DVD meghajto mukodik oldalra forditva is. Regebben voltak a talcan ilyen kis muanyag fulek amiket fuggoleges beepites eseten at lehetett forditani, azok tartottak addig a lemezt amig be nem csuszott a fiok es a mechanika ra nem fogott.

De... megis mihez hasznalsz meg DVD meghajtot? Sztem kb. 10 eve egyetlen lemezt sem tettem bele, csak azert nincs kiszedve a gepbol mert nem tudom hol a takarolemez.

2024. febr. 2. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnézel egy mai DVD meghajtót, van rajta 4db kis fülecske, ami függőleges beépítésnél helyén tartja a lemezt addig amíg ki-be mozog (odabent meg már mindegy neki, mert a mechanika tartja). Szóval ugyanazt tudja mint régen, csak fordítgatnod sem kell semmit.
2024. febr. 2. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Évek óta fekve használom a gépemet, mert csak úgy tudom elhelyezni. Az optikai meghajtó is tökéletesen működik. A tálcában függőlegesen is megmarad a lemez.
2024. febr. 2. 23:19
 5/5 fukapapa27 ***** válasza:
Simán lefektetheted és ahogy a válaszírók is írják simán fog működni a DVD meghajtó is lásd példának a PSP 5-öt!
2024. febr. 2. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!