Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ennek a kábelnek a fordítottja...

Ennek a kábelnek a fordítottja is létezik?

Figyelt kérdés
[link]
2024. jan. 31. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, de inkább cseréld le azt a tápot egy normál 24 pinesre, ha már a lapod azt fogadja.
2024. jan. 31. 17:46
 2/8 A kérdező kommentje:
ez ssf táp és nem fogok kiadni több ezret egy tápért amikor 1 kábel pár száz forintbol kivan
2024. jan. 31. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Tápon nem spórolunk kisfiam. Pláne, hogy látszólag valami brand gépből kukázott szart akarsz használni, minimum kétes kábelekkel.
2024. jan. 31. 18:40
 4/8 A kérdező kommentje:

3-mas

"brand gépből kukázott szart"

ilyen a magyar mentalitás,mindenbe csak a rosszat látjátok..

2024. jan. 31. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
Nem pistike. Ez a józan mentalitás.
2024. jan. 31. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Pedig tápon tényleg nem spórolunk. Öcsémnek már tette tönkre az alaplapját táp - bár ő olyan hülye volt, hogy miután leállt megpróbálta még vagy 4x újraindítani, hiába látta konkrétan, hogy szikrázik. A páromé pedig pukkant egyet, leállt és égett szag, de ő megúszta, csak tápot kellett cserélni.
2024. jan. 31. 19:51
 7/8 A kérdező kommentje:

"Pedig tápon tényleg nem spórolunk. "

jofogáson rendelt gépekben ha látnád milyen tápok vannak..

" Öcsémnek már tette tönkre az alaplapját táp "

Aztán kit érdekel,amikor kb van vagy 10db lapom amit ingyen kaptam,mind müködik.

2024. jan. 31. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem találtam ilyet, bárhogy kerestem.

A tápon van minden szükséges feszültségből?

[link]

Általában nem szokott lenni, mert brand gépek ezeket az alaplapon állítják elő, legtöbbön csak 12V van.

Tehát a megvalósíthatóság is kérdéses. Egy normál ATX lapnak szüksége van általában mindre.

Amúgy sok brand táp jó minőségű, és főleg alacsony kihasználtságnál is magas hatásfokúak. Így netezős gépbe egész jók tudnak lenni.

Akkor viszont már kellene egy pico psu is, ami nem párszáz ft

2024. jan. 31. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!