Régi alaplap, új videókártya?
Van egy eléggé "régi" gépem. Szeretném még egy picit építeni, mivel jelenleg nem tudom megengedni magamnak hogy építsek egy teljesen újat.
Az alaplap ASUS H110M-R ez alatt van egy Intel I5-7400 és 32 GB Corsair RAM 2133 Mhz.
Egy GTX 1660 6gb-ot szeretnék beletenni. Elméletileg elviszi és nem hajtaná ki a procit sem. Sajnos évekig, amíg nem volt HDMI-s monitorom, a processzor kártyáját használtam.
Az én videokártyám egy sima GT1030 2GB. Sajnos szaggat és nem működik annyira jól.
Mit javasoltok?
Használtan néztem itt jobb állapotú 1660-okat, csak félek hogy nem tudom összehozni az anyával.
Előre is köszönöm a segítséget!
Jó lesz.
Annyi, hogy ha megjön az új kártya, akkor DDU-val töröld a régi drivert (és leállítás videokártya cseréjéhez)
Utána cseréled, tápkábwlt ne felejtsd el rádugni (asszem általában 1x(6=2) tűset kívánnam), indul, és telepíted az nvidia oldaláról letöltött drivert.
Bár valszeg a legújabb játékokhiz így is kevés lesz, de nagyon sok játék lesz játszható így, amik a 1030-val nem voltak azok.
1660 supert nézz, az már directx 12-es.
És ne az egyventiseket, (pl. Asus phoenix, nekem ilyen van), hanem a rendes hűtéssel szerelteket.
Ha nincs igényed az RTX-dolgokra, akkor a mai napig egy kiváló kártya, amit kb. passzol is a processzorodhoz.
Jáájj, szóval *
1x(6+2) tűset
Tehát a tápról kell lógnia ilyen 6+2 tűs csatlakozónak, ami a videokártyába megy bele.
8. Az a terv, köszönöm! 6 gigás alá nem adok! De igyekszem garanciaban lévőt nézni, vagy olyat ami nincs még széthajtva.
300W elég lehet minderre? Vagy nézzék új tápot is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!