Persze csak a generáci váltás még mindig nem történt meg például alkalmasági vizsgán az orvosnál papiron tárolnak mindent.Most én az ilyen embernek mondhatok bármit hogy, milyen a világ a számitogépet se ismerik.Automatikusan azt fogják hinni hogy, börtönbe ültem mert ilyen bomerek.Ha 30 vezetök lennének semmi gond nem lenne mert ők a mostani világba élnek.
2023. dec. 28. 23:48
7/9 anonim válasza:
Aztán, hogy ennek az előző rövid monológnak mi köze az 550W-os táphoz meg az i7 processzorhoz, az AMD RX 6650 videokártyához és a hozzávaló alaplaphoz, azt majd valaki kitalálja, mert én nem nagyon látom az összefüggést.
2023. dec. 29. 00:03
8/9 anonim válasza:
1151 v2
Fontos, hogy csak 300-as alaplapok a jók! (100-200-as 1151 v1 lapok NEM!)
Ha akarsz tuningolni, akkor Z370 alaplap kell. Márpedig egy K procit kell tuningolni 😎
Bár... valószínűleg jobban járnál a proci eladásával, és egy modernebb proci+alaplap vásárlással.
Ezek sokkal jobb kombók,mint a 8700K bármilyen alaplapban. És még drágább se lenne, mivel egész magas áron van, 40-45 ezerért keltek el hardveraprón az ilyen 8700K-k.
2023. dec. 29. 08:06
9/9 MGéza válasza:
Visszatérve a rövid drámamonológ után a kérdésre: Azért mert régebbi i7-ed van még nem gondoljuk, hogy most szabadultál. 1151-V2 alaplapok jók neked.
Ha tuningolni akarod akkor Z370/390, ha nem akkor B360/365.
Új már nem kapható ezt kivéve, ebben tuning nem lehetséges:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!